Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehetek állandóan álmos?

Mitől lehetek állandóan álmos?

Figyelt kérdés

Az előző tanévben kezdtem ezt figyelni. Mindig lefeküdtem viszonylag időben 8-9-kor, néha 10-kor. Mindig 5 és 6 óra között keltem. Akármennyit aludtam, reggel nagyon fáradt voltam, de az zavart a legjobban, hogy délután is. Azért is feküdtem le olyan hamar mindig, mert már nagyon álmos voltam és szinte egyből el is aludtam. Azt hallottam akkor, hogy lehet vitaminhiánytól. Azóta sok zöldséget és gyümölcsöt eszem és szedek is vitaminokat, de ez semmit nem változott. Minden nap sétálok egy órát legalább és néha tornázok is.

Arra gondoltam, hogy keveset iszom. Általában csak napi 1 liter víz megy le. Néha több, néha kevesebb. Lehet, hogy ettől van ez? Hogyan tudnám rászoktatni magamat a több ivásra?

Ha esetleg nem ettől vagyok állandóan fáradt, akkor még mitől lehet?

2016. nov. 30. 20:10
 1/3 A kérdező kommentje:

Mostanában már sokszor délután is aludnom kell. Ilyenkor inkább 10 fele fekszem, de már 9-kor álmos vagyok.

Így a tanulás is rettentő nehezen megy.

2016. nov. 30. 20:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Menj el egy kivizsgalasra. Emellett eroszakolj magadba tobb folyadekot, igyal teat (cukor helyett mezzel, vizet, citromos vizet. Szokj le a kaverol (eleinte nehez lesz), havonta vagy ket havonta csinalj egy harom napos tisztito kurat. Elso nap csak zoldseg es gyumolcs (gyumolcsbol egyszerre egy fajta, fel ora vagy ora szunettel mehet a masik fajta, ne keverd) zoldseg leves, innivalo cukor nelkul. Masodik nap csak iszol, vizet, teat, turmixolt zoldseg esetleg, harmadik nap megint amit elso nap, aztan lassan visszaallsz normal etkezesre. A tisztito kura csodakat muvel. A napi mozgast ne hagyd abba. Ne egyel sok edesseget es sok nehez etelt. Ne edd magad tele, inkabb tobbszor keveset. Remelem a tanacsaimmal tudtam segiteni.
2016. nov. 30. 20:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Tök mindegy mikor fekszel, bizonyos típusú emberek - én is - sohasem tudnak rendszeresen 5-6 között úgy kelni, hogy ne lennének fáradtak.
2016. nov. 30. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!