ABOB kérdése:
Hogyan távolítsam el a bőrkinövést? (Többi lent)
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, a nyakamon van 2 nagyobb és 2 kisebb,és nagyon zavar,nem is szeretem tőle felkötni a hajam,szerencsére nem akadt még bele ruhába,és nem is fáj,csak zavar,hogy ott van. Azt olvastam,hogy jót tesz a citromlé és az almaecet,ezekkel el lehet távolítani. Valakinek ha lenne más tippje,írjátok meg.
U.I: Nem szeretnék bőrgyógyászhoz menni,és kissé kínosnak is érzem,hogy rajtam vannak,és nem is szeretnék pénzt pazarolni rá,hogy eltávolítsam,hogyha otthon is megtehetem
2016. nov. 30. 18:11
11/19 A kérdező kommentje:
De,megpróbálok
2016. dec. 9. 19:49
13/19 anonim válasza:
Igen,ez biztos,hogy fibroma. A bőrgyógyászaton lefagyasztják, leégetik vagy levágják. Van kai otthon elköti vékony cérnával (bár régen azt mondtál lószőrrel kell :) ), de amikor az én nyakamon volt egy ilyen,addig csípkedtem az ujjammal,amíg begyulladt egy kicsit és leesett. Bármelyiket kipróbálhatod,mert ez elrákosodni soha nem fog.
14/19 A kérdező kommentje:
De jó,megnyugodtam :D Nagyon köszönöm a segítséget,hogyha bekötöm a hajammal (:D),akkor nem fog fájni? Vagy ez hogy van?
2016. dec. 9. 20:17
15/19 A kérdező kommentje:
Vagyis elkötöm cérnával* Autocorrect :D
2016. dec. 9. 20:17
16/19 A kérdező kommentje:
El is kötöttem a hajszálammal az egyiket,ha nem lesz ez jó rá,akkor cérnát is rárakok.
2016. dec. 9. 20:43
17/19 anonim válasza:
Nem lesz semmi baj.Jó erősen kösd el. Így elzárod ott a keringést és ettől le fog esni. A fagyasztás ugyanilyen elven működik. Lehet,hogy egy picit befog gyulladni,vörösödni,de az nem baj.
18/19 A kérdező kommentje:
Már elkezdett feketedni,pedig csak 2 napja van rajta :O Tegnap is már fekete volt
2016. dec. 15. 16:29
19/19 anonim válasza:
Igen,így "hal el" szép lassan. Talán már annyira,hogy az ujaddal le is tudod csípni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!