Plazmaadóként mit tehetek, ha az egyik nővér rendszeresen fájdalmat okoz nekem?
Már 10x adtam plazmát és a többi asszisztensnél nem fáj annyira. Az illető rosszul szúr, ezért az egész folyamat fájdalmas. Kétszer csinálta ő nekem, az első alkalomnál úgy gondoltam, hogy megérdemel még egy esélyt. Megkapta és elég volt. Soha többé nem akarok nála lenni.
Kinek mondhatnám el a problémám?
Mert olyankor már szrnak az emberre. Beszúrják, lelépnek. Aztán ha csipog, jönnek és kiveszik. Nagyon sokan vannak az asszisztensek és mi, donorok is, nem emlékezhet rám, és ha mikor behív, közölném vele, hogy légyszi ne te szúrj már, az számomra olyan gyerekes lenne. Legutóbb is épp a sírás határán voltam egész végig, és azon töprengtem, hogy vajon megkérjem-e, hogy hívjon mást, aki kiszedi. De legközelebb nem habozom, mert iszonyat bénán szedte ki. Bár gondolom másnak is volt már hasonló problémája.
Lila az egész hajlatom :/
Vannak ott többen, szóljál neki hogy mást szeretnél megkérni rá.
Ha kötekedik, akkor beszélj az ottani dokival (osszon máshova), vagy másik ápolóval hogy átvállal-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!