Szedhetem életem végéig a Paroxatot?
Sajnos mikor leszokom róla, mindig újra előjönnek a tünetek!
Hányinger,folyton gyomoridegem van,ha egyedül vagyok sokat, akkor sírok egy kicsit!Szóval elég borús!Amíg a Paroxatot szedem, sosincs bajom,viszont úgy érzem nem megoldás!Nem vagyok depressziós egyébként!
Nekem nem rég volt ilyen, bár egy erős fájdalomcsillapító gyógyszer elvonási tünetei voltak, mint később kiderült. Állandó gyomorideg, hasmenés, hányás, pánikroham. Nekem a Sedativ nem segített. Nekem a párom és a barátaim segítettek. Sokat beszélgettünk. Amikor jött az szorongás, akkor beszélgettünk. Mindenféléről, hogy mit érzek, miért is vagyok ideges, próbáljam meg megfogalmazni. Szép lassan, de sikerült. Bár 2 hónapomba került. Nem kellett sem orvos, sem gyógyszer. Most már teljesen rendben vagyok. Bár, amint mondtam, nekem meg volt az oka a rosszullétnek, tehát várható volt, hogy azért egyszer csak megszűnnek az elvonási tünetek!
Szerintem keress egy olyan pszichiátert, aki nem egyből gyógyszert akar adni, hanem terápiát javasol. Mert van ilyen is.
Nekem is akartak írni enyhe nyugtatókat, de nem vettem be őket. Az egyik gyógyszerről épp leszokóban vagyok, a másikra meg szokjak rá? A két hónap alatt összvissz 2x vettem be egy enyhe nyugtató, hogy tudjak aludni. És mégis sikerült helyrejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!