Szteroidra (pl. medrol) lehet alkoholt inni?
Nagyon nem ajánlott... És nem is igazán akkor lesz durva a hatása ha kb egyszerre veszed be, hanem amikor a szteroid hatása kb elmúlik, azaz ha reggel vettél be mondjuk nagyobb adagot és este iszol akkor jó esélyel annyira hülye leszel hogy másnap nem győzöl majd bocsánatot kérni, - az elején lehet hogy feldobott leszel, de annak csak az lesz a következménye hogy jó eséllyel túl sokat fogsz inni. Én saját tapasztalat alapján azt mondom hogy még szteroid szedése után is pár napig biztosan nem javasolt az alkohol fogyasztása.
(pl a vércukorszintnek még két hét kell hogy egészen pontosan visszaálljon a korábbi állapotra) .
Hasonló problémával találkoztam, mit az utolsó válaszadó. Szeretném, ha telefonon élőszóban is tudnánk egyeztetni.
Nálam is reggeli steroid beszedése után, esti-éjszakai erős italozás után, másnap reggel 6-7 órányi emlék hiányzott. Mások elbeszélése szerint viszont semmi jelét nem mutattam rosszullétnek, eszméletvesztésnek, fel sem tételezték, hogy semmire, de 6 óráról tényleg semmire nem emlékszem, mert beszélgettünk, együtt mozogtunk a szórakozó helyen, stb... Az elbeszélések szerint semmi rendkívüli nem történt, de a memória kiesés nagyon aggasztó, és nem találok az orvosi irodalomban hasonló eset leírást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!