Nagyon nagy fájdalmam van SOS mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tudom rossz kategória de itt gyorsabban kapok választ. Nagyon nagy fájdalmam van a gerinctelen. A munkában fizikai munkát is végzem. Minden áldott reggel úgy kelek fel hogy egy iszonyatos görcsöt érzek a gerincem közepén. Befeszül a gerincem és a hasizmom is begörcsöl. Csak reggel ébredés után történik ez. Nagy nehezen ha mozgok sétálok elmúlik. Miért csak reggel érzem ezt? Most ott tartok hogy megint begorcsolt a gerincem es a hasizmom és levegőt alig tudok venni a fájdalomtól mert a hasizmom úgy be van görcsölve. Mit tegyek? Szerintem rohanok a sürgősségire de még öltözni se tudok egyedül olyan fájdalmamim vannak és senkim nincs ithon. Mentő esetleg?2016. nov. 23. 09:27
1/8 anonim válasza:
Sem a sürgősségi, sem a mentő nem erre van. Orvos kell az biztos, de nem azok, akik az életveszélyt(!) mentik.
2/8 anonim válasza:
Ne itt írogass, hanem telefonálj orvosnak, mentőknek!
3/8 anonim válasza:
Hívd fel a háziorvosi rendelőt, kérd meg, hogy menjen ki hozzád a doki, vagy intézzen megoldást, mert mozgásképtelen vagy. Ez első körben alapellátásra tartozik, ha úgy ítéli meg, hogy kórházba kell menni, akkor majd beküld, hamarabb sorra is kerülsz bent, ha így csinálod.
4/8 anonim válasza:
Ha csak reggel történik, akkor annak az ágy, és az egész éjszakai rossz fekvés az oka. Tudom, én is így jártam sokáig. Minden reggel olyan fájdalmam volt a gerincemnél, és a derekamnál, hogy járni sem bírtam. De utána lassan de egyre jobb lett mindig, és délutánra már sehol nem volt a fájdalom. Én elmentem dokihoz, ahol kiderült, semmi bajom nincs, de elképzelhető, hogy a matracom okozta. Kiderült, hogy igen. Mentőt ne hívj, mert erre nem való. Vár egy kicsit, és ha múlik a fájdalom akkor sétálj el a dokihoz.
5/8 anonim válasza:
Mivel ez csak reggelente történik, ezért ez nem sürgősségi ellátást igényel. Hívd ki a háziorvost, majd ő dönt, hogy hogyan tovább.
Valószínű a fekvőhelyeddel, az alvó pozícióddal van gond
6/8 anonim válasza:
Azonnal hatállyal függeszd fel a fizikai munkát,mert a gerinced tropára megy. Illetve görcsoldót fognak ott adni illetve kapni fogsz pár fálydalom csillapító krémet a hátadra.
8/8 anonim válasza:
Rossz alvási hely, és még rosszabb matrac az oka a fájdalmadnak. Cseréld ki az ágyat vagy a matracot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!