Az gáz ha felnőttként nedved kendővel (is) megtörlöm a fenekem kakilás után?
Figyelt kérdés
Száraz WC-papírt is használok, de egyszer-kétszer áttörlöm egy nedves, kamillás törlőkendővel, hogy ne maradjon ott semmi.
Utána még egyszer sima papírral, hogy száraz legyen.
2016. nov. 18. 17:35
1/7 anonim válasza:
Dehogy gaz. Senkinek semmi koze hozza, akkor meg ha csak te tudsz rola nem tok mindegy?
2/7 anonim válasza:
Nem, sőt. Nálunk sajnos nincs kultusza a bidének, mint a mediterrán népeknél, pedig nem hülyeség.
3/7 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Ezért találták ezt ki
5/7 anonim válasza:
Nálunk a feleségem kezdett Ánuszvarázs törlőkendőt használni, de megtetszett nekem is, így ma már szinte hiányzik, ha nem otthon WC-zem.
6/7 anonim válasza:
Csatornaként kellene feltenni a kérdést, mert a szétmállása kérdéses és aggályos, hogy nem okoz-e dugulást.
7/7 anonim válasza:
Nem gáz, de nekem kevés volna. Én nagydolog után inkább megmosom, az sokkal higiénikusabb. Persze ha van rá lehetőségem. De otthon mindig megmosom, ez alap.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!