Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez tüdőgyulladás, vagy izület?

Ez tüdőgyulladás, vagy izület?

Figyelt kérdés

Be-kilégzésnél izületi zúzódás szerű kicsit lüktető fájdalmat érzek a bal tüdőm fölött. Mivel semmivel nem ütöttem meg érdekelne, hogy ez most tüdőgyulladás lehet, vagy csak izület?

Nincs időm orvoshoz menni, meg nem is nagyon segítene (rámnéz aztán hívja a következőt ezért meg nem megyek be)

2016. nov. 17. 14:50
 1/7 A kérdező kommentje:
szegycsont bal oldala alatt érzem. Ezért is gondolom, hogy az izület fázhatott meg.
2016. nov. 17. 14:51
 2/7 anonim ***** válasza:

A szegycsont a gyomorszájnál van, nem kulcs csontra gondolsz?

Először is próbáld megmozgatni, és nézd meg milyen helyzetekben fáj jobban /kevésbé. (Guggolva, hajolva, fekve , állva , ülve,stb.)

2016. nov. 17. 14:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Orvos legyen a talpán aki ezt így megállapítja neked, bármi lehet, és mielőbb orvoshoz kellene menned, mert ha pl tüdőgyulladás, akkor annak komoly következményei lehetnek kezelés nélkül. Utána már lesz időd....
2016. nov. 17. 15:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha nem megyek el dolgozni és nem tudom kifizetni a fűtést az jobb? csak hogy az orvos ide-oda toljon 3 napig, megkockáztatva azt, hogy a munkahelyemről is kirúgnak.
2016. nov. 17. 15:47
 5/7 A kérdező kommentje:
tüdőgyulladásra amúgy sincs úgy tudom gyógyszer, ágynyugalom, sok folyadék.
2016. nov. 17. 15:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Tüdőgyulladásra kemény antibiotikumokat adnak. Kérj telefonon beutalót tüdőrtgre.
2016. nov. 17. 16:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha be- és kilégzésre fáj, akkor lehet pleuritis/mellhártyagyulladás. Ez is komoly, csakúgy mint a tüdőgyulladás, mert ezek bizony nem múlnak csak úgy el maguktól.
2016. nov. 17. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!