Ez tüdőgyulladás, vagy izület?
Figyelt kérdés
Be-kilégzésnél izületi zúzódás szerű kicsit lüktető fájdalmat érzek a bal tüdőm fölött. Mivel semmivel nem ütöttem meg érdekelne, hogy ez most tüdőgyulladás lehet, vagy csak izület?
Nincs időm orvoshoz menni, meg nem is nagyon segítene (rámnéz aztán hívja a következőt ezért meg nem megyek be)
2016. nov. 17. 14:50
1/7 A kérdező kommentje:
szegycsont bal oldala alatt érzem. Ezért is gondolom, hogy az izület fázhatott meg.
2016. nov. 17. 14:51
2/7 anonim válasza:
A szegycsont a gyomorszájnál van, nem kulcs csontra gondolsz?
Először is próbáld megmozgatni, és nézd meg milyen helyzetekben fáj jobban /kevésbé. (Guggolva, hajolva, fekve , állva , ülve,stb.)
3/7 anonim válasza:
Orvos legyen a talpán aki ezt így megállapítja neked, bármi lehet, és mielőbb orvoshoz kellene menned, mert ha pl tüdőgyulladás, akkor annak komoly következményei lehetnek kezelés nélkül. Utána már lesz időd....
4/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha nem megyek el dolgozni és nem tudom kifizetni a fűtést az jobb? csak hogy az orvos ide-oda toljon 3 napig, megkockáztatva azt, hogy a munkahelyemről is kirúgnak.
2016. nov. 17. 15:47
5/7 A kérdező kommentje:
tüdőgyulladásra amúgy sincs úgy tudom gyógyszer, ágynyugalom, sok folyadék.
2016. nov. 17. 15:48
6/7 anonim válasza:
Tüdőgyulladásra kemény antibiotikumokat adnak. Kérj telefonon beutalót tüdőrtgre.
7/7 anonim válasza:
Ha be- és kilégzésre fáj, akkor lehet pleuritis/mellhártyagyulladás. Ez is komoly, csakúgy mint a tüdőgyulladás, mert ezek bizony nem múlnak csak úgy el maguktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!