Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Enyhén gennyes, véres köldök...

Enyhén gennyes, véres köldök ami kissé fáj. Mitöl?

Figyelt kérdés

3 éve műtöttek laparoszkópiával lehet ehez köze?

Nagy túlsúlyom van esetleg ezzel lehet összefüggés?

Egyszer már volt ilyen ,de akkor nem fájt és nem volt ennyire gennyes. Akkor korházat felhívtam és összevissza kapcsolgattak,mert mindeki azt mondta nem hozzájuk tartozik. Bementem a sürgősségire azt mondták ez normális és épp,hogy nem röhögtek szembe!! :O

Majd hamar elmult.

Betadin krémmel fogom este bekenni.

Ez tényleg normális lenne?

Az ujjamon van egy 3 öltéses varrat ha az gennyes lenne szerintem az sem lenne normális és a többi heggel sincseneek ilyen problémák.

Mi lehet a gond, mit lehet csinálni?

Köszönöm a válaszokat! :)

2016. nov. 13. 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:
66%

attól, hogy nem tisztítod megfelelően és bepállik, begyullad

octenisept és gyulladásgátló kenőcs kell rá pl tetran

2016. nov. 13. 21:04
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi.

és attol véres?

2016. nov. 13. 21:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Köldökgyulladás, sürgősen menj el sebészetre.
2016. nov. 14. 08:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Tegnapelött nem kentem be, de nagyon alaposan fürdés után 2x befújtam vastagon fertőtlenítővel tegnap este vastagon betadin krém és sokkal szebb, jelenleg már nem is fáj.

Ha egy héten belül nem múlik el, nem szeretem,ha kiröhögnek, ezért ha nem muszáj nem megyek be.

Válazokat még várnék,hogy ez mennyire normális?

2016. nov. 15. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!