Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek mikor telefonáljak?

Szerintetek mikor telefonáljak?

Figyelt kérdés
Nagyon csúnya az arcom és senki nem tudja pontosan mitől. Írtak már fel kenőcsöket nem használ. 6-ára kaptam időpontot egy állítólag jó bőrgyógyászhoz. Viszont az arcom csúnyul és viszket-fáj. Felhívtam hogy eltudnék e holnap menni.(hétfőn csütörtökön rendel 16-18-ig) Azt mondta tele vannak még 19-kor is mennek betegek, próbáljam meg holnap, hátha valaki visszamondja. De nem tudom mikor hívjam. Ha délelőtt hívom, lehet még nem tudja, ha délután lehet már késő. Mindenképpen el szeretnék holnap jutni. Mit tanácsoltok , mikor hívjam fel? Köszönöm a válaszokat!
2010. ápr. 28. 21:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nem szeretnéd délelőtt és délután se akkor a kettő között...Délfele 11 óra fele.
2010. ápr. 28. 21:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Hívd fel délelőtt 10-kor, átalában ilyenkorra már beszokták jelenteni, ha valaki nem tud aznap elmenni.
2010. ápr. 28. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!