Ahj bakker, normális az ha 165-6 cm-hez 13 évesen 52-3 kg vagyok?
Figyelt kérdés
Már nagyon zavar, ugyanis velem egykorú lányok mind ilyen 40-50 között vannak... Engem már zavar. Ezek a bmi kalkulátorok meg az egészségesbe sorolnak áááá francokat így ronda vagyok... §H0a nem tudok lefogyni valahogy én inkább meghalok... Igy nagyon ronda vagyok2016. nov. 12. 22:17
1/6 anonim válasza:
Ne aggódj ezen, teljesen jó. Én 17 vagyok és 54 kg, 171 cm.
2/6 anonim válasza:
Nehogy elkezdj fogyózni, most tökéletes a súlyod. A piszkafa lányok a rondák.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. nov. 12. 22:29
4/6 anonim válasza:
Ez a normális súly a magasságodhoz.
5/6 anonim válasza:
Tökéletes a súlyod. Ha rondának látod magad, az nem attól van, amit a mérleg mutat. Sportolj valamit, hogy formásabb legyél, próbálj ki más frizurát, öltözködj úgy, hogy az előnyösen mutassa az alakod. Ennyi. A te korodban, ezzel a súllyal fogyókúrázni veszélyes lehet, fejlődnie kell még a szervezetednek, valószínűleg nőni is fogsz még, kell a tápanyag a szervezetednek.
6/6 A kérdező kommentje:
Formás vagyok azzal nincs baj, mert rendszeresen sportolok (heti 3x6km futás, biciklivel megyek suliba, tesiórák, súlyzóuzás)... Csak engem igazán az zavar, hogy szélesebb vagyok, nincs hasam meg ilyenek, de széles vagyok :(
2016. nov. 13. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!