Hogyan tudnek a leggyorsabban meggyogyulni?
Figyelt kérdés
Vasarnap nagy meccsem lesz. De nagyon durvan kohogok es faj a torkom. Nem szoktam gyogyszerozni magam. Ha forro kamilla vagy borsmente teakat iszok hatni fog 1-2nap alatt?2016. nov. 10. 07:51
1/8 anonim válasza:
Forrót ne igyál ha fáj a torkod, meleg hársfa-, vagy bodzatea jó lehet a köhögésre, torokfájásra sós vizes gargalizálás, de nem biztos, hogy elmúlik 1-2 nap alatt.
2/8 anonim válasza:
Napi 6000 mg C vitamin segítene, 2 óránként 1000 mg. Ezt tapasztalatból írom.
3/8 anonim válasza:
Napi 5-6000 mg C vitamin, D vitaminnal kiegészítve. (A D vitamin segíti a C vitamin felszívódását.)
Patikában, gyógynövény boltokban kapható propolisz, amivel naponta 5x öblögess.
Forró ne igyál, hideget se. Szobahőmérsékletű folyadékot igyál, napi 3-4 litert.
5/8 Alain Delon válasza:
Nálam még az alaposan megborsozott leves is be szokott válni az ilyesmire. Mikor húgomnak ajánlottam, nála is bevált.
6/8 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom szepen mindekitol!:)
2016. nov. 10. 09:40
7/8 anonim válasza:
Én csípős húslevest eszem ilyenkor és hagymát, fokhagymás piritóst, mézes bodzateát és napi 1000 g C vitamint.
8/8 A kérdező kommentje:
Hat nem hatot semmi. Elmentem betegen es tudogyulladasom es horghurutom lett tole.
2016. nov. 17. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!