A rágózás akár járhat súlyosabb egészségügyi kockázattal?
Sziasztok!
Az elmúlt 1 hétben fáj a fejem meg szédülök délelőtt, dél körül - délutánra elmúlik, pl tegnap nem vettem be rá semmilyen fejfájás csillapítót és elmúlt nagy nehezen.
Nagyon rossz szokásom, amit most el is döntöttem, hogy abbahagyom: a rágózás. Ha nagyon rossz napom van akkor 1 csomag rágót simán elrágok, ha nincs akkor max egy felet. De volt már rá példa, hogy akár másfél csomagocska Orbit rágót pusztítottam el. Sosem nyelem le, mindig zsepibe és bele a kukába, csak nagyon ritkán fordul elő, hogy véletlenül lenyelem - ügyelek rá, hogy ne nyeljem le.
Ezt a cikket olvastam, és megijedtem - de lehet csak saját magamnak beszélem be.
Hasmenést nem tudom megmondani, hogy volt-e pont emiatt, mert minden reggelt kávé + vízzel indítok.
Lehetséges ilyen mértékű káros mellékhatása a rágózásnak, hogy akár halált is okoz?
Az tuti, hogy innentől leteszem a rágót, akár okoz, akár nem.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!