Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Nagy baj van

Most mit tegyek? Nagy baj van

Figyelt kérdés
A dolog úgy kezdődött hogy tegnap voltam egy rendezvényen és kisorsoltak egy tíz fős tisztelet jegyet a laserpark-ba végülis megnyertem és eddig jól hangzik meg minden de úgy kellet érte üvöltenem teli torokból hogy most úgy fáj a torkom hogy beszélni nem bírok ha csak egy kicsit köhögök már akkor fáj tudom hülyeséget csináltam de ezzel már nem tudok mit kezdeni vettem már be tantum verdét semmit nem használt az orvos is csak holnap jöhet szóba addig mit csináljak? A teázást meg ilyeneket hadjuk mert azokat én is tudom csinálni ti mit javasolnátok ezen kívül? Szüleim már tudják és már foglaltak időpontot egy dokihoz holnapra de addig mit csináljak? Hogy legalább egy picit jobb legyen?

2016. nov. 6. 09:05
 1/2 anonim ***** válasza:
a legjobb ötletem, hogy pihentesd a hangszálaid. ne beszélj. esetleg valami jobb szopogatós tabletta nincs minta tantum verde? pl strepsils.
2016. nov. 6. 09:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Istenem nem rég voltam a dokinál és azt mondta hogyha azt akarom hogy ez rendbe jöjjön akkor nem úszom meg a műtétet:((( most aztán félhetek a szüleim is nagyon kiakadtak rám emiatt és teljesen kivagyok:(
2016. nov. 7. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!