Ezt nem értem főleg: "A pentoxifillin (INN: Pentoxifylline) megnöveli a vörösvértestek flexibilitását, gátolja a vörösvértestek aggregációját, csökkenti a thrombocyta aggregációt, csökkenti a fibrinogén szintet, a leukociták tapadását az endotheliumhoz, gátolja a leukocyták aktiválódását és az ennek következtében kialakuló endothelium károsodást és csökkenti a vér viszkozitását.
Minimális vasodilatator és enyhe pozitív inotróp hatást is leírtak."
És erre lennék még kíváncsi: "Research
There is some evidence that pentoxifyllinenon can lower the levels of some biomarkers in non-alcoholic steatohepatitis but evidence is insufficient to determine if the drug is safe and effective for this use.[15] Animal studies have been conducted exploring the use of pentoxifylline for erectile dysfunction and also human studies on Peyronie's disease.[16][17]"
Akár még egy meglévő jó erekciót is tovább erősíthet?
2016. nov. 2. 19:53
2/3 anonim válasza:
Az a -hat, -het egy marketing stílusú szövegben a semmitmondó "sokatmondó", sejtelmes, manipulalív fordulat, hátha a puhap.csűek is megveszik. Azt csinálja a vérrel, ami a magyar szövegben is szerepel. A vörösvértestek deformálhatóbbak, azaz szűkebb kapillárisokon is könnyebben átjutnak, javul az adott szerv vérellátása ill. oxigén ellátottsága. Kevésbé alakulnak ki vérlemezke aggregátumok, ellazul az érfal, javul a szerv vér ellátottsága. A szervezet szintjén ez egyértelműen azonban csak az agyi funkciók esetében mutatható ki, mint azt bárki tapasztalhatja, hogy erős tea hatására javul a koncentrációs készsége és nem alszik el.
2016. nov. 2. 20:05
3/3 A kérdező kommentje:
Hallással kapcsolatos problémára szedem, a gyógyszer neve Trental 400. Csak mivel azt is megláttam a leírásban, gondoltam megkérdezem a pontos jelentését. Google lefordította, de nem teljesen érthető úgy sem számomra a szófordulat. A tájékoztatójában semmi ilyesmi nem szerepel, nem is egy netes potencinalövelő reklám hirdetés gyógyszerének az alkotóeleme. Azért ezt biztosan sokáig tesztelték mielőtt forgalomba került, megbízhatóbb mint azok az tuti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!