Szét van verve a fürdőszobánk, sajnos így is marad, van olyan hely, ahol ingyen le tudnék tusolni?
Tudom, hogy nagyon égő dolog...
De sajnos szét kellett verni, mert vizes volt a fal, egy vízszerelő ezt megoldotta.
Csákánnyal lett kiszedve a zuhanytálca, meg az ajtók, meg a falról a csempe is.
Tehát zuhanyozni nem lehet.
Ma a csapnál mosdottam meg szivaccsal, de úszott az egész fürdő, meg nem tudom, próbáltatok-e már hosszú hajat megmosni egy pici csapban. Esélytelen.
Nagyon rossz volt.
Tudom, hogy valaha csak ez volt, de akkor is nagyon nehéz. És fűtés sincs a fürdőben.
Sajnos biztosan így is marad egy ideig, mert nincs pénz, újra felcsempézni, vízzáróval ellátni a falat, meg a zuhanyt megvenni szerintem legalább 100 ezer lenne, de most ételre sem telik.
Hol lenne lehetőség egy egyszerű zuhanyra?
Olyasmit ne írjatok, hogy hetente menjek el gyógyfürdőbe, vagy valami fitness-terembe, ott van zuhany. Ilyenekre nincs pénzem.
Kétségbe vagyok esve.
Irodában dolgozom.
Ha ott lenne ilyen lehetőség, ki sem írtam volna a kérdést.
Ma a csapnál lábbal beleálltam egy tálba, hogy abba csöpögjön, de nagyon-nagyon nehézkes, és rossz volt. És így egy csomó helyen nem is ért hozzám víz.
Ezért szeretnék egy rendes zuhanyt valahol.
Elég nagy volt a tál, szerintem volt akkora, mint egy gyerekkád, csak ez kerek.
Nem jó ez átmeneti megoldásnak sem, mondom, hogy úszott az egész fürdő. A falaknak pont száradni kéne, mert teljesen átáztak. A vizes szivacsot emelve még a combomat sem tudom rendesen megmosni, nem hogy a hátamat, meg a hosszú hajamat.
A gyerekkád jó ötlet.
Viszont ha zuhany kell, akad Debrecenben az is. Ismered a nemrég felépült sportközpontot az egyetemeknél? DE-SOK csarnok, keress rá. Amikor egy hétig nem volt a kolinkban meleg víz, oda jártam zuhanyozni. Bemész, illedelmesen köszönsz a portán, lemész a női öltözőbe és meg tudsz zuhanyozni. Max megcsinálod azt, hogy veszel egy műanyag kádat és abban mosakodsz, hajmosós napokon meg bemész ide.
Az egyetem jó ötlet lehet, még ha nem is minden nap.
vagy egy kórház?
plázákban gondolkodtam, de szerintem ott nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!