Fogok-e változni?
Figyelt kérdés
Tehát ez egy nagyon fura kérdés de felteszem.
A lényeg, hogy külsőleg nagyon édesanyámra ütöttem (arc, bőrszín ilyesmi) de én nagyon apukámra szeretnék hasonlítani. A kérdésem pontosan az, hogy változok-e annyit, hogy apára hasonlítsak? Nem tudom megfogalmazni :( azt akarom, hogy ha találkozok valakivel azt mondja hogy apádra ütöttél. Csak sajnos ez fordítva van jelenleg.
2016. okt. 31. 22:10
1/3 anonim válasza:
Hát korral és nemmel könnyebben lehetne erre válaszolni. Sok minden változhat. A hajszin egy keveset és a fajtája, hogy gpndor vagy egyenes. De ha az arcod formája és más külsőségek miatt mondják az nem nagyon. Például ha széles az arcod, én például kis pofazsacskot. De ez nem gond. Mindenképpen változni fogsz és mindenképpen javadra szóval emiatt ne aggódj.
2/3 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok 20 éves. Akkor ez valószínű így marad :/
2016. nov. 1. 10:01
3/3 anonim válasza:
Fiú vagy és ilyen korban még fogsz férfiasodni bőven azzal pedig apádra is fogsz ütni, nincs semmi amiatt bánkódni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!