Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen betegség lehet ez?

Milyen betegség lehet ez?

Figyelt kérdés
2 napja hasmenésem van, amit megeszek, vagy megiszok, az rögtön távozik; az első nap 4-szer hánytam. Fáj a hasam, és állandóan szédülök. Még a kekszből sem merek 4-5 darabnál többet enni, mert rögtön hányingerem lesz.
2010. ápr. 27. 08:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Most ilyen járvány van,mihamarabb menj el orvoshoz!
2010. ápr. 27. 09:02
 2/9 anonim ***** válasza:
A hányás/hasmenés nem játék,mi van ha kiszáradsz teljesen? Pláne hogy nem marad meg benned semmi. Öcsém osztálytársát kórházba kellett vinni és infúziót kapott olyan rosszul volt.
2010. ápr. 27. 09:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen járvány van, a lányom nagyon beteg volt, szinte vízszerűen hasmenéses panaszai voltak. Itt Békés megyében is sokan ilyen betegek, menjél orvoshoz légyszives.
2010. ápr. 27. 09:09
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Minél előbb felkeresem a házidokit.
2010. ápr. 27. 09:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Mehetsz dokihoz ha gondolod, de mire oda érsz el is múlik.A férjem a hétvégén volt benne, szombat hajnalban kezdődött, hétfőn már semmi baja nem volt.Én tegnap estem bele, ma már nem megy a hasam.Egy ismerősünlknél is két napig tartott.
2010. ápr. 27. 13:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál, azt mondta, hogy calici-vírus. Szerinte a lefolyása 3-4 nap, írt fel tablettát, és B6 vitamint. Remélem minél hamarabb elmúlik ez a nyavaja; az orvos szerint a sok zöldség, és a napi 2-3 liter folyadék segíthet rajta.
2010. ápr. 27. 14:34
 7/9 anonim ***** válasza:
A B6-on kívül milyen tablettát írt fel a doki?(név szerint gondolom)
2010. ápr. 27. 20:30
 8/9 A kérdező kommentje:
Normix filmtabletta; ez ilyen belső fertőtlenítő tabletta.
2010. ápr. 28. 09:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem lupus vagy sarcoidosis. Esetleg mindkettő.
2010. máj. 15. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!