Hogyan szokjak le ilyen helyzetben a kábítószerekről? 21/L
Azért nincs pénzed semmire, mert ezekre a sz*rokra költöd. Most sajnáljunk? Hogy üres vagy? Nekünk is nehéz, mi is sokat dolgozunk és kevés a fizu, csak volt annyi agyunk, hogy nem kezdtünk drogokkal marhulni. Értem, hogy a 3 műszak gáz, de hogy drogok kelljenek az elviseléséhez, az hazugság... meg nyugtatók... beteg ember vagy, ezt normális ember nem csinálja. Pszichésen vagy gyenge a sok sz*ról, amit szedsz, azért nem bírod szer nélkül, pedig ilyen munkát rengetegen csinálnak, és rengetegen robotolnak a puszta megélhetésért. Semmi nem extra a történetedben, azt leszámítva, hogy ideggyenge vagy és szétqrtad magad!
Te magadnak cs*szted el, bocsi... mi a fenéért kell ezt a sok sz*rt szedni... ha tényleg felnőtt, felelősségteljes ember lennél, elmentél volna már leszoktatóra, orvoshoz. Lányoknak érettségivel ennél különb munka is akad, csak azért nem vesznek fel, mert drogos vagy...
Ne haragudj, nem tudlak sajnálni, mindenkinek nehéz, mégse ugrik mindenki fejest az önpusztításba. Még akkor se ugrottam bele semmibe, mikor többmillás tartozásom volt, és 110ezres fizetésem, nulla megtakarítással. Kijöttem belőle, megvolt. Csak józanul és egyenesen lehet leszámolni az ilyen élethelyzettel.
Nyilván te is tudod a választ, a leszokáshoz orvosi segítség kell, addiktológia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!