Lehet ebből baj? Elfelejtettem pár infot elárulni az orvosnak véradáson.
Szerintem fölösleges emiatt szólni. De jobban tennéd, ha a földrajzi tudásodat aktualizálnád, mert elég gáz, ha neked
Kárpátalja és Erdély nem Ukrajna és Románia - ugyanis azok azok.
Így van ahogy #1 mondja, elsősorban egyes afrikai, latin-amerikai országokkal lehet probléma. Bár megjegyezném, hogy 2015 őszén (a migránsválság idején) megkérdezték tőlem, hogy egy hónapnál régebb óta voltam-e Ausztriában...
#2 Szerintem meg az a gáz, amit te csinálsz. Nem gond, hogy te az aktuálpolitikai helyzetnek megfelelően Románia és Ukrajna részének tartod a fenti területeket. Aki azonban meg mer szólni ellentétesen gondolkodókat emiatt, az nem magyar.
Előző,
én azért vigyáznék a Magyarország kifejezéssel is, mert mi migráncsok vagyunk, itt avarok és besenyők voltak, meg rómaiak is. Ne csak annyival tekerjétek vissza az idő kerekét, amennyi nektek pont passzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!