Lehet hogy megnövök még? 23/F
Figyelt kérdés
Édesapám és a két bátyám is magasabb nálam egy bő 10cm-vel, lehetséges hogy még én növök ennyit?2016. okt. 24. 13:09
1/10 anonim válasza:
23 évesn kizártnak tartom, hogy akár egy centit is nőj. De Ha az utóbbi 1-2 évben is nőttél még 3-4 centiket évente, akkor nem zárom ki természetesen. De azért neked is feltűnt gondolom, hogy - elvileg - 5-6 éve nem nőttél semennyit.
3/10 anonim válasza:
Miért lenne sz*r? Én is 160 centi magas vagyok, ezt örököltem. És? Akkor egész életemben emiatt keseregjek? Számos magas ismerősöm van, akiknek gerincproblémát okoz a 180-190 cm magasságuk, már most fiatalon. Nem cserélnék velük.
4/10 A kérdező kommentje:
Rossz érzés mikor ünnepekkor együtt a család és mindenki ezzel szivat, hogy na mikor nősz már meg?
2016. okt. 24. 21:14
5/10 anonim válasza:
Ne hallgass ezekre. Mindenkit szekálnak valamivel, de erről nem tehetsz. Szerintem nincs semmi gond azzal, ha valaki alacsonyabb az átlagnál.
6/10 anonim válasza:
Találkozunk a kosármeccsen ........ ja nem !
8/10 A kérdező kommentje:
163 cm
2016. okt. 26. 15:24
9/10 anonim válasza:
LOLOL de várj!!!!!!! Hallod most esik le akkor apád meg a bátyád 173 cm :DDDDDDDD és ők ugatnak ? fa*zom.. cikuszi törék vagytok? 173????
10/10 A kérdező kommentje:
Azt mondtam, hogy bő 10 cm-el, 175cm felett vannak mind a hárman, és hogy mi számít alacsonynak az nézőpont kérdése. Egyébként még ők bőven az átlagba tartoznak.
2016. okt. 27. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!