Körömvágáshoz tényleg nem ajánlott ollót használni?
Én is hallottam már ilyet, szerintem hülyeség.
Van, aki szerint csak reszelni lehet.
Szerintem az nagyon sokáig tart, ha pl. teljesen le akarom vágni. Én levágom, semmi baja nem lesz. Aztán reszelővel kiigazítom. Nekem inkább akkor válik szét, ha sokat van reszelgetve.
Persze gondolom, nem mindegy, hogy milyen ollót használ az ember. Nekem rendes körömvágó ollóm van.
Figyelni kell rá, hogy egyenesen keresztbe vágjuk le a lábkörmöt, sohasem a növekedéssel párhuzamosan.
Forrás: [link]
Amúgy a növekedéssel párhuzamosan nem is tudnám levágni, ha akarnám sem... Elméletileg lehetne úgy? Nyilván nem fogom, csak kíváncsi vagyok.
Nekem a lábamon sincs gond. De akinek hajlamos a benövésre, annak meg szerintem mindenképpen vágni kell, nem elég reszelni.
Az a csipesz is jó, ami az utolsó képen van. Van, akinek azzal könnyebb levágni, mint ollóval.
A kérdésben is egyébként a lábkörmökre gondoltam, csak nem írtam.
A körömcsipesz jobb, mint az olló?
4: szerintem ez egyéni
Én ollóval jobban szeretem. Egy mozdulattal levágom, ahogy követem a köröm formáját.
Csipesszel többször kell csippenteni. De azzal mondjuk nem tudsz belebökni az ujjadba. Párom mindig csipesszel vágja, neki az a kényelmesebb. Nekem az olló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!