Miért álmodom mindig ezt?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor szoktam azt álmodni, hogy futok, majd valamibe elbotlok, de mielőtt elesnék felébredek rémülten.
Ez miért van?
2016. okt. 20. 23:15
1/1 anonim válasza:
Őszinte leszek, közöm nincs az álmokhoz meg álomfejtéshez, de elvileg az álmoknak jelentése van,főleg az ismétlődőknek.
Szerintem a tiéd valami olyasmit jelenthet, hogy van valami az életedben amitől menekülsz, félsz (legyen az egy személy, vagy akár valami kötelesség) és az esés azt szimbolizálhatja hogy úgy érzed elbuktál/el fogsz bukni ezzel.
De azt is jelentheti hogy nem futhatsz tovább, üzenni akar a tudatalattid hogy néz szembe azzal amitől félsz, ami elől futsz.
Lehet kicsit értelmetlen, de szerintem valami hasonlót jelenthet:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!