Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 160cm. Vagyok. Es 65kg. hogy...

160cm. Vagyok. Es 65kg. hogy tudnek.50-55kg lenni?

Figyelt kérdés
2016. okt. 20. 22:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Fogyókúrák kategóriában olvasgass.
2016. okt. 20. 23:05
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem értem miért akar mindenki ilyen gebe lenni? Gusztustalan. Én is 65 kiló vagyok 166 magas és nincs bajom magammal sőt sokaknak így tetszek.
2016. okt. 21. 18:50
 3/13 anonim ***** válasza:
0%

Fogyjál 10-15 kg-ot...

166-hoz, 160-hoz meg pláne, igenis sok a 65 kg.

2016. okt. 21. 20:18
 4/13 anonim válasza:

Nem tudom, hogy miért van az, hogy az emberek önmaguktól is hajlandók magukat skatulyába zárni, mindezt szívesen.

De ha már ez van, akkor állj fel a gép elől, mozogj aktívan egyhuzamban legalább fél órát. Holnap pihenhetsz, holnap után ismételd meg az előbbi folyamatot, majd így tovább.

Ha eleget mozogsz, nem lesz szükséged koplalásra, persze a mindennapi mekis burgert (ha van) megvonhatod már ma.

2016. okt. 22. 08:49
 5/13 krizsobogi válasza:

Szia. Regisztrálj a KaloriaBázisra. [link] Nagyon jó, nekem sokat segített.

Ott tudsz beszélgetni tagokkal, siker beszámolókat is olvashatsz,és nyomon követheted napról napra a fogyásodat. Mozogj sokat, és kezdj egészségesen étkezni és meglátod nem marad el a siker. Nagyon hasznos oldal.

2016. okt. 23. 09:34
 6/13 anonim ***** válasza:
Számold hogy mennyi kalóriát/szénhidrátot fogyasztasz. És ne fogyassz többet a neked ajánlottnál (háziorvos megtudja mondani). Nem kell 'koplalnod' ahhoz hogy egészséges testsúlyos legyen, akármit is mondanak az idióták. Nagyon ritka az hogy valaki genetikai problémák miatt szed fel súlyt, pusztán sokan használják ezt kifogásként.
2016. okt. 23. 13:27
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha van valakin izom (sok), akkor a 70 kg sem sok a 165 cm-hez. Ha valakin semmi izom nincs, akkor még az 55 is tud furán festeni. Kezdj el edzeni.
2016. okt. 24. 09:08
 8/13 anonim ***** válasza:

Biztos lehetsz benne, hogy nincs rajta 15 kiló plusz izom, mert az nem megy fel magától és nem tenne fel ennyit, ha egyszer 50 kiló akart lenni.

Úgyhogy sok a 65.

2016. okt. 24. 19:39
 9/13 anonim válasza:
Ez a normális súly...Ha fogyni akarsz ne ess neki diétázni mert úgyse fogod bírni...Inkább kezdj el valamit sportolni vagy járj el edzeni het 3×. Ha ez nem fér bele akkor menj el futni!Heti 5+×.De ha esetleg van kíváncsi vagy valamire ezzel kapcsoltaban írj privátban mert anyukám személyedző !10/L
2016. okt. 25. 21:41
 10/13 anonim válasza:
Szia. Hagyd el az étrendedből a fehér cukrot és a fehér lisztet. Csak ennyi a titok. Kicsit mozogj és menni fog. :)
2016. okt. 26. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!