Mit tegyek a striak ellen?
Figyelt kérdés
16 eves vagyok es sajnos eleg strias lett mostansag a fenekem.
Elkezdtem edzeni fenekre es mivel nagyobb nagyon strias lettem.
Valamikor tudok enni es valamikor pedig napokig alig eszem.. es szerintem ettol is kialakulhatott.
Nem tudom mit tegyek.
Nagyon nem tetszik igy a fenekem :(
Olyan bizar hogy a fenekemen feher csikok vannak.
2016. okt. 8. 21:42
1/2 anonim válasza:
Stria a növekedés miatt szétrepedt bőr, hogy széltében vagy hosszában nőttél-e, az mindegy. Krémezgesd, halványodni fog, eltűnni soha. Sport soha nem árt, attól is feszesedik kicsit a bőr.
2/2 anonim válasza:
Függ sok mindentől, de szerintem az, hogy nem eszel rendesen, tápanyaghiányhoz is vezethetett, s emiatt a bőröd elgyengült, nem olyan rugalmas. Ha már megvan a stria, eltűnni sose fog, de egy idő után észrevehetetlenül halvány lesz. És ne aggódj, sok mindenkinek van, nekem az oldalamon, combomon, vádlimon, karomon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!