Minden nap sírok ez normális? Többi lent 14/L
Most írok nem sokára felvételit minden nap járok tanárhoz mellette a sulis anyag sajnos abba kellet hagynom a box-ot és minden nap este kiborulok ideges vagyok, fáradt vagyok és 1 tincsem megőszült
KB 1 hónapja tart ez az egész
normális ez ??
hát a barataimnak elmondtam de ők azt mondtak , hogy éljem túl és kb 4 hónap
és vége
köszi a válaszokat !
Nem lesz vege, az uj suliban is nagyok lesznek a kovetelmenyek. Ha mar a felvetelire valo felkeszules ennyire kiborit akkor mi lesz az uj suliban?
Nem normalis ami veled tortenik. Eleve a felvetelire nem is kene kulon keszulni. Beszelj a szuleiddel. Bar valoszinuleg hiaba, gondolom ok eroltetik ezt az egeszet.
Valojaban nem kellene keszulni, a felveteli arra szolgalna hogy az atlagos tudasod alapjan dontse el, odavalo vagy-e vagy nem.
Semmi ertelme igy belefeszulni, rengeteg munkat beletenni, mert ha mar ez is tulterhel, akkor a jo gimnazium ki fog csinalni. Nem vagy a kepessegeid alapjan odavalo.
Sajnalom ha ezt nem latjak be a szuleid.
Inkabb keresni kene egy kozepesebb iskolat, alacsonyabb kovetelmenyszinttel, ahol neked is lehet sikerelmenyed.
Ha ezt teszi veled a felvételi, ne menj olyan suliba, ahol nagyon magasak a követelmények, még ha fel is vesznek. Nem fogod bírni. Csak százszor nehezebb lesz, és minden nap meg fogod magadtól kérdezni, hogy mit keresel te itt. Tapasztalatból mondom :) Jó tanuló voltam általánosban, elmentem egy csúcsgimibe és már az első évben is hulla voltam.
Ha nem magadnak akarsz így megfelelni, hanem mondjuk a szüleidnek, akkor beszélj velük a problémáról. Ha még ez sem vezet eredményre, keress egy tanárt a sulidban, akiben megbízol. A barátok sem segítenek ilyen esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!