Megéri a mellfelvarrás?
Sziasztok. 20 éves lány vagyok. Egyszerűen úgy nőttek a melleim, hogy lógnak és viszonylag nagyok is. A méretével nincs bajom, viszont azzal, hogy lógnak annál inkább. Persze felöltözve ez nem látszik, viszont pl a fürdőruhaválasztás lehetetlen számomra, mert semelyikben nem szépek...nem találok olyan fürdőruhát amiben elégedett lennék velük. Nagyon önbizalomhiányos lettem emiatt, főleg hogy a barátnőim körében mindenkinek szép a dekoltázsa, nekem meg nem..emiatt nem járok strandra sem, pedig nem egoistaságból mondom, de egyébként egy jó alakú, szép lány vagyok. Szerintetek megéri megcsináltatni? Isten ments, mű melleket nem akarok, csak hogy felvarrják és olyan legyen amilyennek lennie kéne. Kb. 400 ezer forintba kerülne, de úgy érzem, hogy egyszer vagyok fiatal, és ne 50 évesen gondoljak vissza arra, hogy bárcsak megcsináltattam volna és nem takargattam volna őket...
Valakinek tapasztalatai? A fájdalom nem gond, kibírom, inkább eredményekre lennék kíváncsi, megérte -e, jó lett -e annak akinek csinálták már. Köszi.
ha van rá akkor nyugodtan. azt mondom az önbizalomhiánynál nincs roszabb. más fgszabályozót csináltat ennyiért. számomra ugyanaz a jelenség.
29/f
Nézz körül több sebésznél, és kérj referenciákat. Semmiképpen se kapkodd el a döntést, inkább konzultálj többször, fizess ki több helyen pénzt konzultációra, az a lényeg, hogy a döntésed jó legyen. Az árat se nézd annyira. Ami most 100 ezerrel többe kerül, mert jobban értenek hozzá, az a következő 80-100 évben busásan megtérül majd, ha nem lesz szövődményed vagy panaszod.
Egyetértek egyébként azzal, hogy most csináltasd meg, amíg fiatal vagy, hülyeség lenne évtizedekig halogatnod, ha ezzel most boldoggá, elégedetté válhatsz. Nem gondolom egyébként, hogy ha 50 éves korodig nem csináltatod meg, akkor jobban fogod bánni, mint most. Addigra nyilván vagy megbarátkozol a testeddel, és akkor nem fog számítani, vagy már régen túl leszel a beavatkozáson.
Szia!
teljesen a te cipődben jártam!
21 vagyok , két hete volt a műtétem
gyönyörűek lettek melleim , még így is, h a vágások nem forrtak be rendesen
jövőhéten lesz az utolsó varratszedés,de én már most nagyon boldog vagyok
nagyon meg voltak ereszkedve nekem is, most meg olyanok, h melltartó sem kell, formájuk is nagyon szép
Fájdalom am nem vészes
a magán klinikán olyan kedvesek és aranyosak voltak velem, h mondtam nekik, h szívesen maradnék még egy napot
Pesthez lakom közel, de Szegeden csináltattam
(Dr. Bajusz Huba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!