Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Megéri a mellfelvarrás?

Megéri a mellfelvarrás?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 20 éves lány vagyok. Egyszerűen úgy nőttek a melleim, hogy lógnak és viszonylag nagyok is. A méretével nincs bajom, viszont azzal, hogy lógnak annál inkább. Persze felöltözve ez nem látszik, viszont pl a fürdőruhaválasztás lehetetlen számomra, mert semelyikben nem szépek...nem találok olyan fürdőruhát amiben elégedett lennék velük. Nagyon önbizalomhiányos lettem emiatt, főleg hogy a barátnőim körében mindenkinek szép a dekoltázsa, nekem meg nem..emiatt nem járok strandra sem, pedig nem egoistaságból mondom, de egyébként egy jó alakú, szép lány vagyok. Szerintetek megéri megcsináltatni? Isten ments, mű melleket nem akarok, csak hogy felvarrják és olyan legyen amilyennek lennie kéne. Kb. 400 ezer forintba kerülne, de úgy érzem, hogy egyszer vagyok fiatal, és ne 50 évesen gondoljak vissza arra, hogy bárcsak megcsináltattam volna és nem takargattam volna őket...

Valakinek tapasztalatai? A fájdalom nem gond, kibírom, inkább eredményekre lennék kíváncsi, megérte -e, jó lett -e annak akinek csinálták már. Köszi.

2016. okt. 4. 20:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én nem csináltattam, de én azt javaslom neked, hogy csináltasd meg nyugodtam, hiszen ahogy írtad tényleg csak egyszer vagy fiatal, jobban is fogod magad érezni
2016. okt. 4. 20:10
 2/9 anonim ***** válasza:

ha van rá akkor nyugodtan. azt mondom az önbizalomhiánynál nincs roszabb. más fgszabályozót csináltat ennyiért. számomra ugyanaz a jelenség.

29/f

2016. okt. 4. 20:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Nézz körül több sebésznél, és kérj referenciákat. Semmiképpen se kapkodd el a döntést, inkább konzultálj többször, fizess ki több helyen pénzt konzultációra, az a lényeg, hogy a döntésed jó legyen. Az árat se nézd annyira. Ami most 100 ezerrel többe kerül, mert jobban értenek hozzá, az a következő 80-100 évben busásan megtérül majd, ha nem lesz szövődményed vagy panaszod.

Egyetértek egyébként azzal, hogy most csináltasd meg, amíg fiatal vagy, hülyeség lenne évtizedekig halogatnod, ha ezzel most boldoggá, elégedetté válhatsz. Nem gondolom egyébként, hogy ha 50 éves korodig nem csináltatod meg, akkor jobban fogod bánni, mint most. Addigra nyilván vagy megbarátkozol a testeddel, és akkor nem fog számítani, vagy már régen túl leszel a beavatkozáson.

2016. okt. 4. 20:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Én szülés után gondolkodtam ilyenen, de én azt olvastam, hogy szilikont mindenképp használnak, én ekkor döntöttem úgy, hogy akkor mégsem. Egyébként mi az, hogy nem szép a dekoltázs? Egy push-up melltartóval gyönyörű melleket lehet varázsolni. Inkább fürdőruhában is a bikinit válaszd, egy egyrészes fürdőruha inkább kihozza az előnytelen dolgokat, hiába takarja elvileg a hasat. Én is azt hordok szülés után is, még így is előnyösebb.
2016. okt. 4. 20:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Megéri. Addig is merevítős fürdőruhákat nézz, van millióféle.
2016. okt. 4. 20:19
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudni, hogy mit értesz azon, hogy "megéri ?". Én ellenkező neműként, aki biológiát tanult, azt állítom, hogy ezek természetellenes beavatkozások, amelyek "oka" mindig szubjektív, esetenként irracionális. Ha 20 évesen olyan a dolog, amilyennek leírtad, akkor nyilván ilyen az alkatod, laza kötőszövet, ami elsősorban az emlőknél szembetűnő. Ha így áll ill. lóg a dolog, akkor ennek se vége, se hossza, mert az életkor előrehaladtával a bőr és a kötőszövet amúgy is veszít feszességéből, kevesebbet tartanak az izmok, rugalmatanabb a kötőszövet. és jön a következő kényszeres beavatkozás. Persze, ha ennek alapvetően lelki oka van (pl. magabiztosság stb.) akkor mondjuk úgy, érthető a dologgal való kacérkodás. Tegyük azért hozzá: a divat és a közízlés nagyon sokakat képes annyira befolyásolni, hogy már a saját belső késztetésüknek tartják azt, ami divat és reklámozás nélkül fel sem merülne. Hidd el, ha egy párkapcsolatra gondolsz, ha téged egy férfi igazán megszeret, akkor nem valamelyik testrészedet fogja megszeretni, hanem te magadat, úgy, ahogy vagy, ellenkező esetben nem is szeret és tisztel igazán.
2016. okt. 4. 20:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem szép dekoltázson azt értem, hogy míg pl. más felvesz egy V-nyakú, egyáltalán nem kirívó, hanem normális felsőt, abban szép dekoltázsa látszik. Nekem ehhez képest egy ilyenben nem is látsziik a mellem körvonala sem, mert nem tudom annyira felnyomni a melltartóval, hogy szép legyen. A fürdőruhánál ugyanez van, de sajnos ezt nem tudom elmagyarázni, a lényeg, hogy melltartóban sem feszes hatású a mellem(még push upban sem), hanem látszik rajta, hogy "löttyedt". :/ Mindenképp utánajárok a dolognak, viszont úgy érzem, ezt meg kell tennem azért, hogy önbizalmam legyen. Egyébként van barátom, és természetesen ő úgy szeret, ahogy vagyok, de úgy érzem ezt saját magamnak kell lerendeznem, egyszer élek, akkor legyek olyan, amilyen akarok. Hiába mondja ő, hogy így vagyok a jó, egyszerűen jól akarom magam érezni a bőrömben, és ehhez tényleg csak ez az egy dolog hiányzik már, és ezt senki nem értheti rajtam kívül.
2016. okt. 4. 20:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Most egy kicsit elszomorodtam, hogy van barátom, de azt mondom, ha te úgy jobban fogod magad érezni, akkor csináltassad meg.
2016. okt. 4. 21:42
 9/9 anonim válasza:

Szia!

teljesen a te cipődben jártam!

21 vagyok , két hete volt a műtétem

gyönyörűek lettek melleim , még így is, h a vágások nem forrtak be rendesen

jövőhéten lesz az utolsó varratszedés,de én már most nagyon boldog vagyok

nagyon meg voltak ereszkedve nekem is, most meg olyanok, h melltartó sem kell, formájuk is nagyon szép

Fájdalom am nem vészes

a magán klinikán olyan kedvesek és aranyosak voltak velem, h mondtam nekik, h szívesen maradnék még egy napot

Pesthez lakom közel, de Szegeden csináltattam

(Dr. Bajusz Huba)

2016. dec. 5. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!