Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Be fog állni a magasságomhoz...

Be fog állni a magasságomhoz megfelelő testsúlyom?

Figyelt kérdés
180 cm magas vagyok és 65 kiló és 18 éves. Még kb 13-14 éves koromban hirtelen nőttem több mint 10-15 centit,de nem jött vele a testtömeg. Akkor kb 57 kiló voltam ezzel a magassággal és csak 65 kilóig sikerült csak felhíznom napjainkig. Vagy nekem ez a normál testsúlyom? Vagy ez még gyarapszik majd? Egyébként sportolok rendszeresen,nem tudom hogy ez mennyit számít.
2016. okt. 2. 08:37
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és fiú vagyok.
2016. okt. 2. 08:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Semmi gond nem lesz, ha egészségesen élsz, normálisan étkezel és sportolsz. Még mindig növésben vagy, folyamatosan változol, ne foglalkozz vele napi, heti szinten, hogy hány kiló vagy. Atléta alkatnak képzellek, nem súlyemelőnek, és nekem az atléták sokkal inkább bejönnek! ;-)
2016. okt. 2. 08:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha alapból aszténias alkat vagy akkor nehezen fogsz hizni.

Párom 175 cm és mellé 55 kiló. Volt 60 is Elmondása alapján, de mióta ismerem ilyen. Pedig zabál. Eszik rendes kaját és mégse hízik.

2016. okt. 2. 09:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. okt. 2. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!