1/8 anonim válasza:
ha bulimiás vagy,de komolyan,akkor menj el orvoshoz , mert nem vagy ettöl kevesebb se több,csak kezeltesd a betegséged...
2/8 anonim válasza:
orvosin gondolom vernyomas,magassag,ilyeneket mernek nem hinnem
3/8 anonim válasza:
Nem,mivel nem jár mindig súlyvesztéssel, egyéb látható tünete pedig kevés van. Például a fogak romlása,a száj-és a garat nyálkahártyájának gyulladása. És most megnyugodtál? Inkább ne nyugodj bele,mert ez egy komoly betegség,amit LEHET gyógyítani. Talán jobb lenne ,ha valaki észrevenné és rábírna arra,hogy kezeltesd magas!
4/8 A kérdező kommentje:
fog járni súlyvesztéssel mivel azért csinálom. nincsenek falásrohamaim de gyakran hánytatom magam szóval az lenne a csoda ha nem járna, viszont nem kezeltetem magam mert nem vagyok beteg hanem én döntöttem így.
2016. okt. 1. 15:51
5/8 A kérdező kommentje:
de remélem úgy lesz ahogy mondtad és nem veszik észre mert nagyon rossz helyzetbe kerülnék
2016. okt. 1. 16:02
6/8 anonim válasza:
Nem vagy beteg,csak Te döntöttél így. Igen, éppen ez az amit minden hasonló betegségben szenvedő mond. De Te tudod,hogy mit csinálsz, a Te döntésed,hogy hogyan teszed tönkre magad.
7/8 anonim válasza:
Nekem 5 evig senki nem jott ra, pedig hurcoltak endokrinologiara, kardiologiara stb... Vegul en vallottam be, hogy mi a helyzet, mert nem akarok eletem vegeig ebben az ordogi korben ragadni. Most kineziologushoz jarok.
8/8 anonim válasza:
Szoval csak annyit akartam mondani ezzel, hogy valoszinuleg nem jonnek ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!