Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek mitől hízhattam 1...

Szerintetek mitől hízhattam 1 év alatt 10 kilót?

Figyelt kérdés
Múlt évben még 56-57 kg voltam, most meg már 66 kg-t súrolom, pedig nem eszek másképpen, és most is ugyan annyit mozgok mint előtte.
2016. szept. 30. 13:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de biztos tök jó az alakod. ^^
2016. szept. 30. 13:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt állítod, hogy 2évvel ezelőtt 1év alatt semmit nem híztál egy étrenddel és mozgással, majd az elmúlt évben ugyanezzel az életmóddal 10kilót híztál? Mert az lehetetlen. Vannak egyéb tényezők is amik szerepet játszanak, de nem ennyire.
2016. szept. 30. 13:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, ugyan azokat a kajákat eszem, múlt év karácsonykor sütiztem jobban, de ennyi. Ugyan annyit mozgok. Azaz napi kis séta. Sokat sem eszek.
2016. szept. 30. 14:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Attól is függ hány éves vagy, mert ha 35-40 körüli, akkor már jobban mennek fel a kilók, de ha fiatal, akkor lehet pl pajzsmirigy betegség miatt is, ajánlott lenne egy kivizsgálás ha ugyanannyit eszel és mozogsz, és ilyen sokat híztál.
2016. szept. 30. 14:31
 5/6 A kérdező kommentje:
27 vagyok.
2016. szept. 30. 23:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem ártana egy kivizsgálás, nincs-e valamilyen hormon probléma.
2016. okt. 1. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!