Egészséges életmódot folytató nők, ti tapasztaljátok ennek pozitív hatásait?
20 éves vagyok és igyekszem egészségesen élni,nem dohányzok,nem iszok energiaitalt,sem cukros üdítőket(nem is kívánom egyiket sem),alkoholt is csak havi 2-3x fogyasztok,mikor bulizni megyek.Rendszeresen sportolok,sok vizet iszok,igyekszem minden nap időben lefeküdni,hogy meglegyen a 8-9 óra alvás,ami kell :) Odafigyelek az étkezésre is,változatosan eszem,hús,gyümölcsök,zöldség,néha édességek meg nasik is stb.
A kérdésem olyan,főleg 30 fölötti nőknek szól,akik hasonló módon már fiatal koruk óta odafigyelnek az egészséges életvitelre és az érdekel,hogy ennek érzékelhető-e az eredménye is?Pl kevésbé vagytok ráncosak/narancsbőrösek,mint sok kortársatok,jó az immunrendszeretek,nem kaptok el betegségeket könnyen stb.Tehát megéri sokat "feccölni" az egészséges életvitelbe,vagy sokminden múlik a genetikán?
Nekem pl akkor volt a legjobb alakom és bőröm amikor nagyon odafigyeltem az étkezésre... sok zöldség, gyümölcs, kevés szénhidrát, gluténmentesen ettem, eljártam heti 3x futni, tornáztam minden este (vega vagyok am) és nézni kell a GI- és inzulin- indexet is.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!