Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Műtét utáni fájdalom? Begyulla...

Műtét utáni fájdalom? Begyulladt? Esetleg komolyabb? 2 hónapja volt műtétem akkor azt mondta a doki, h semmi baja a szalagnak. De mostanra már nem is szabadna panaszosnak lennie.

Figyelt kérdés

Ha kinyújtom a térdem (térd alatt job oldalt) erős fájdalmat érzek! Meg párszor van olyan, h sétálok és kibicsaklik... ilyenkor is ezt a fájdalmat érzem.

Már 2.-ára mütötek először porc kopással utána "tok rafolásal"

!!OLYAN VÁLASZOKAT NEM KÉREK H MENYEK EL ORVOSHOZ! TERMÉSZETESEN MÁR IDŐPONTOT IS KÉRTEM!!

2010. ápr. 24. 09:43
 1/2 A kérdező kommentje:
ja és műtét előtt nem fájt itt soha...
2010. ápr. 24. 12:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező:én érdemben nem tudok válaszolni.De azt tudom mondani,hogy én erőt és egészséget kívánok neked szívből!!!!Annyit tudok mondani hogy az orvosok sem mindig vallják be sem azt ha műhibát csinálnak, sem pedig azt ha valamit nem tudnak.Én ezt tapasztalatból tudom.De:volt már olyan nálam hogy elvileg műtéttel, vagy még azzal sem megoldható probléma a hit erejével elmúlt nálam!!!!!!Nálad is úgy legyen Amen!!!
2010. ápr. 26. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!