Próbálta már valaki ezt a hallássegítő készüléket? Átverés?
Az oldal ugy nez ki mint barmelyik masik atvereses oldal.
Hehehe, de azert rendeld meg, en is kivancsi vagyok!
(#2 vagyok)
Abszolút nem érdekel ez a minősítési rendszer, szóval nem azért mondom, de érdekelne, mennyire lehet hülye az, aki lepontozza a hozzászólásom. Neki akkor külön javasolnám, hogy mindenképpen vegyen olyan hallókészüléket, amit nem létező emberek ajánlásával reklámoznak.
Vagy ezt így magyarázni kell, szájbarágósan? Oké. Kenderné Johanna nem létezik, a fotó egy fotókat áruló oldalról van, a címe: "Boldog középkorú nő Párizsban kávézik". Egy nem létező ember ajánlása nyilvánvalóan hazugság, egy konkrét hazugságokkal reklámozott termék nyilvánvalóan átverés. Remélem segítettem.
#4 a lepontozo vagyok :-D
Mutass nekem egy reklamot, egyetlen egyet az idei 100000 kozul, amelyikben a szemely a kepen/videon a realis vasarloja a termeknek.
Minden reklam sztokk fotokkal keszul. Ennek a magyarazata az hogy nem lehet random embereket lefenykepezni es azzal reklamosni mert ha veletlenul az illeto ratalall a kepre akkor jogdijat kerhet erte.
A sztokk fotok ugy keszulnek hogy az illeto alairja hogy barmire fel lehet hasznalni a kepet. A sztokk kep arus pedig a kepet eladja a reklamcegnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!