Valamennyi kérdést feltehetek a drogokról és a fűről?
1.Ha az illető fű/drog függő akkor milyen lesz az jövője/élete.
2.Miért legális a fű(én úgy tudom hogy a nagy része legális)?
3.Ha a gyereked füvezik/drogozik akkor mit tesznek a szülők.
4.Mért kerül az ember rossz társaságba?
5.Hogyan lehet leszoktatni ai illetőt a függőségtől?
6.Annyit ér az egész hogy kipróbáld?
És tudom hogy az alkohil,cigi,kávé is drog de ezek ne szerepeljenek a válaszaitokban, én olyan kábítószerekre gondolok amik illegálisak vagy illegálissá kell tenni és módositottak.
köszönöm :)
1.Ha az illető fű/drog függő akkor milyen lesz az jövője/élete.
Politoxikomán vagyok vagyis mindent kipróbálok amit elémraknak. De emellett van munkám lakásom kocsim barátaim.
2.Miért legális a fű(én úgy tudom hogy a nagy része legális)?
Azok az országok legalizálták vagy részben legálissá tették, ahol senki nem akar beleszólni a másik életébe, főleg nem a kormányzat.
3.Ha a gyereked füvezik/drogozik akkor mit tesznek a szülők.
Jó esetben tisztában vannak a drogok hatásaival és következményeivel, és erről elbeszélgetnek a gyerekükkel.
4.Mért kerül az ember rossz társaságba?
Mi az, hogy rossz társaság? Én még soha nem kerültem rossz tásaságba.
5.Hogyan lehet leszoktatni ai illetőt a függőségtől?
Úgy, hogy megölöd.
6.Annyit ér az egész hogy kipróbáld?
Ha van önkontrollod és képben vagy a drogokkal kapcsolatban( amit kétlek) akkor annyit megér hogy teljes képet kapj a témáról.
Mi az ,hogy "illegálissá kell tenni"?! Minden értelmes ember legalizációpárti!
1.Nem ez határozza meg senki jövőjét,hanem az AKARAT!
2.Ki mondta,hogy legális?A jobb országokban,ahol az állam nem próbálja az embert elnyomni ott legalizálták.Miért?Mert van annyi eszük,hogy a tiltás egy kalap sz@rt nem ér.
3.Egy normális szülő,hagyja hogy gyermeke azt tegyen amit akar,mert az az ő élete.Esetleg beszélnek róla,de semmiképp sem hurrogják le ezért.
4.A rossz társaság az,ahol elnyomás,uralkodás van.Bármilyen oka lehet,ha vki rossz(tehát korlátozó) társaságba kerül.
5.Saját magának kell leszokni,ha akár(ha meg nem,akkor sem kényszerítjük,mert az szintén elnyomás).Az a magánügye,másnak nincs köze hozzá.
6.Attól függ mit.Én mindent ki fogok próbálni,mert bevállalós és vakmerő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!