Mi lehet a bajom? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
14/F . Tehát úgy kezdeném, hogy egy kis kocogás után a vádlim begörcsöl, mintha sokkolóval megrázná valaki. A szemem gyakran vörösödik be, de nem fáj. Fáradékony vagyok, plusz a rövidtávú memóriám is romlik. Ezeket a tüneteket sokan észrevették rajtam, de orvoshoz is mentem aki meg azt mondta hogy csak egy kötőhártyagyulladás. Szerintem ennek több oka is van. Ezek a tünetek összefüggnek,és ha igen, mi az oka?
Válaszokat előre is köszönöm!
2016. szept. 24. 09:16
1/2 anonim válasza:
Vérvételre küldött az orvos? Ha nem, akkor nem ártana. Amúgy magnéziumhiány miatt is lehet görcs a vádliban, de a többi tünet miatt sem ártana egy alapos kivizsgálás.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, én is gondolkoztam róla, hogy inkább elmennék vérvételre, már csak meg kéne valósítani.
2016. szept. 25. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!