Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Próbálom érthetően összefoglalni a gondomat. 18/F vagyok, 2-3 hete vizelési ingerem van, reggelente fog el, van olyan, hogy kimegyek a WC-re érzem, hogy kell mégsem tudom rendesen kipisilni magamat, viszont utána rá pár percre kell, akkor meg nagyon sokat kell. Aztán van olyan is, hogy egyáltalán nem érzek vizelési ingert, inkább ilyen nyomó, vagy hogy is mondjam, de nem fájó érzést, talán inkább görcshöz hasonlítanám, de akkor meg nagyon sokat kell pisilnem. Délutánonként már a talpamban is érzek görcsöt, ami átsugárzik a húgyhólyagig is. Engem már nagyon idegesít, többnyire suliban probléma ez, igaz csak reggel, azért délelőttől már jobb, de akkor is nagyon zavar. A vesém nem fáj, folyadékot az előtt igaz nem sokat ittam. Pszichés probléma nem hiszem, bár eléggé izgulós vagyok, de soha nem volt ilyen jellegű probléma. Az orvos felírt hétfőn Savulin gyógyszert, de eddig nem nagyon használ, iszom ilyen Herbária Csalánteát is, ami nyugtatja a húgyutat, de már 2 hete iszom azt is. Szerintetek?2016. szept. 21. 17:57
1/5 anonim válasza:
Szerintem hagyd abba a csalanteat. A hugytaknak nincsnek pszichologiai problemai, nincs szuksege nyugtatasra.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem, hanem esetleg lehet a stressz is kiváltó ok.
2016. szept. 21. 18:04
3/5 anonim válasza:
A stressz nem szokott ilyen tuneteket okozni, a csalantea viszont lehet, foleg ha belekerult valami vegyszer is.
4/5 A kérdező kommentje:
De ez az egész, már azelőtt jelentkezett, a csalánteát csak 1 hete iszom. Oké lehet ez a baj, de hatóanyagában szerepel, hogy csillapítja.
2016. szept. 21. 18:22
5/5 anonim válasza:
A csalantea sajnos csak a legendakban hatasos, eddig senki sem bizonyitotta a hatekonysagat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!