Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon köhögök de mennék az...

Nagyon köhögök de mennék az iskolába. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Hétvégén még volt egy kis lázam de már jobban vagyok,cserébe minden levegővétel egy szenvedés úgy kapar a tüdőm és a nyelőcsövem. Utálok kihagyni egy napot ha nem vagyok teljesen beteg.. 17F
2016. szept. 19. 06:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen beteg vagy. Agymenést tudtam kapni, amikor anno valaki betegen jött iskolába, félemberként funkcionált, zavarta az órát a köhögéssel, láthatóan szenvedett, és bónusznak megfertőzte az egész osztályt.
2016. szept. 19. 06:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Orvoshoz menj, ne iskolába! Ne csak magaddal legyél elfoglalva, másokra is gondolj! Önzés csak azért bemenni, mert neked úgy tartja úri kedved.
2016. szept. 19. 07:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Inkább menj vissza az orvoshoz, hogy meghallgassa a tüdődet. Ha teleköhögöd az osztálytermet, akkor másokat is megfertőzől.
2016. szept. 19. 07:25
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
ha annyira köhögsz vegyél fel maszkot.
2016. szept. 19. 07:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod minden levegővétel egy szenvedés és kapar a tüdőd meg a nyelőcsöved, és ezek után úgy gondolod nem vagy teljesen beteg???? Menj mielőbb orvoshoz, és maradj otthon pár napot! Ahogy már előttem is írták ha elmennél suliba jól elfertőznél mindenkit, plusz a saját állapotodon is rontanál.
2016. szept. 19. 07:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves hangnemű válaszokat. Jó hogy ma már mindenért lecseszik az embert. Nyilván bennt visszatudtam volna tartani és a friss levegő is segített volna. Azért kérdeztem mert ma 3 programozás van és azokról nem akartam lemaradni,azt tartom a legfontosabbnak ha már info szakon vagyok.
2016. szept. 19. 08:14
 7/8 A kérdező kommentje:
De persze igazatok van,nem gondoltam át
2016. szept. 19. 08:22
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Sosem maradtam otthon csak mert megfáztam... Pedig sok éve dolgozok! Mennyi nyomoronc van itt!
2016. szept. 19. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!