Nagyon köhögök de mennék az iskolába. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Hétvégén még volt egy kis lázam de már jobban vagyok,cserébe minden levegővétel egy szenvedés úgy kapar a tüdőm és a nyelőcsövem. Utálok kihagyni egy napot ha nem vagyok teljesen beteg.. 17F2016. szept. 19. 06:39
1/8 anonim válasza:
Szerintem teljesen beteg vagy. Agymenést tudtam kapni, amikor anno valaki betegen jött iskolába, félemberként funkcionált, zavarta az órát a köhögéssel, láthatóan szenvedett, és bónusznak megfertőzte az egész osztályt.
2/8 anonim válasza:
Orvoshoz menj, ne iskolába! Ne csak magaddal legyél elfoglalva, másokra is gondolj! Önzés csak azért bemenni, mert neked úgy tartja úri kedved.
3/8 anonim válasza:
Inkább menj vissza az orvoshoz, hogy meghallgassa a tüdődet. Ha teleköhögöd az osztálytermet, akkor másokat is megfertőzől.
4/8 anonim válasza:
ha annyira köhögsz vegyél fel maszkot.
5/8 anonim válasza:
Azt írod minden levegővétel egy szenvedés és kapar a tüdőd meg a nyelőcsöved, és ezek után úgy gondolod nem vagy teljesen beteg???? Menj mielőbb orvoshoz, és maradj otthon pár napot! Ahogy már előttem is írták ha elmennél suliba jól elfertőznél mindenkit, plusz a saját állapotodon is rontanál.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves hangnemű válaszokat. Jó hogy ma már mindenért lecseszik az embert. Nyilván bennt visszatudtam volna tartani és a friss levegő is segített volna. Azért kérdeztem mert ma 3 programozás van és azokról nem akartam lemaradni,azt tartom a legfontosabbnak ha már info szakon vagyok.
2016. szept. 19. 08:14
7/8 A kérdező kommentje:
De persze igazatok van,nem gondoltam át
2016. szept. 19. 08:22
8/8 anonim válasza:
Sosem maradtam otthon csak mert megfáztam... Pedig sok éve dolgozok! Mennyi nyomoronc van itt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!