Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet valami baj, ha hideg...

Lehet valami baj, ha hideg vizzel mosom a hajamat?

Figyelt kérdés
Utálom meleg vízzel mosni a hajamat, mert kellemetlennek érzem, ezért legtöbbször hideg vízzel mosom. Jó, nem teljesen hideggel, valahogy a langyos és a hideg között. Emiatt nem lehet valami baj? Agyhártya gyulladás vagy hasonlók?

2016. szept. 17. 21:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Agyhártya gyulladásod most van. A meleg víz a faggyú eltávolításához kell, mert hiába a sampon, a faggyú leoldódása csak meleg vízben nevezhető megfelelőnek, különben ott marad a hajszálakon és a fejbőrön.
2016. szept. 17. 21:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Gondolom nem a leghidegebbel, az szerintem már nem tesz jót a hajnak, és nem is kellemes. Én is hidegebbel mosom a hajam, mint amilyennel zuhanyzok és mióta így teszek, sokkal egészségesebbnek érzem a fejbőröm. De még az is egy testhőmérsékletű víz, nem vacogok, jól esik. Ha jéghideg vízzel mosod a hajad, szerintem az már nem a legjobb.
2016. szept. 17. 21:38
 3/4 anonim válasza:
A hideg vizes öblítés jot tesz a hajnak. Serkenti a fejbor verkeringeset. Nem hiszem hogy bajod lehet belole:)
2016. szept. 20. 21:29
 4/4 Eva Hagop válasza:
Megint ez!! Grrr.. agyhartyagyulladas as nagyon veszelyes FERTOZO betegseg, BAKTERIUMTOL vagy VIRUSTOL stb. Semmi koze a viz homersekletehez!
2016. okt. 13. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!