A marijuannatol lehet halucinalni par napig?
Multheten,barati tarsasaggal begyujtottunk egy dzsot.Az elso az lajtos jo volt,a masodikba nagyon sokat raktak.Teljesen lezsibbadt a torkom.Masnap egy baratommal vettunk ket szivart,minden harmadik slukkot letudoztem.
es egy ido utan 1-2orara a semmitol "bealltam"
Furan lattam,teljesen elveszitettem az idoerzekemet.Nem tudtam eldonteni,hogy ez a valosag-e vagy elozonap intenzivre kerultem es ezt csak almodom.Nagyon para volt..Aztan egy ido utan ez ugymond "kiment belolem". Masnap egyszer csak elkezdtem flesselgetni mint ha belennek szivva.Utanna kovetkezo parnapban meg neha elofordult,es ezt a kajaval hoztam osszefugesbe.Mert mindig akkor tortent meg ez a dolog amikor ehes voltam,aztan ettem es annyi.Azota meg egy dzsoba benne voltam tegnap,de ma csak furan erzem magam semmi tobb,neha kicsit flesselek es ennyi...Szerintetek mi lehet ez?Elmulik majd vagy mi?
100% hogy nem herbál volt,Ahoz mér sajnos volt szerencsém párszor :s
Ez rendes fű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!