Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Megmaradt csípésnyomok?

Megmaradt csípésnyomok?

Figyelt kérdés
Mostanában elég gyakran fedezek fel magamon különös csípéseket. Régen is voltak, de erre leginkább akkor fordítottam különösebb figyelmet, amikor az egyik a kézfejemen bedagadt a csípés. Ez egy hónapja volt 1-2 hét alatt el is múlt. Viszont ahol bedagadt ott a bőröm ugyanolyan vörös maradt. Már semmi baja, de a nyoma ottvan. Rá egy héttel 2 ilyen csípést fedeztem fel a hasamon is szerencsére ezek nem dagadtak be. 32 hete volt és azóta is a 2 kis csípés nyoma ottvan a hasamon. Azóta egyre több ilyen van, akár bedagad, akár nem. Viszont most már apró csípésszerű foltokat is fedezek fel a karomon(sok egymás mellett) de ezek nem viszket se semmi. Valaki meg tudná mondani hogy mi lehet ez? Hogy mikor tűnik el(ha eltűnik)? Esetleg van rá valami krém amivel helyre lehetne ezt hozni?

#csípés #csípés nyoma
2016. szept. 14. 18:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez bármi lehet, allergiától kezdve rovarcsípésig (szúnyog, bolha, ágyi poloska), legjobb lenne ha megmutatnád orvosnak, talán ő meg tudja mondani, hogy mi az oka és akkor aszerint lehet kezelni.
2016. szept. 15. 07:46
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, ágyi poloskára is gondoltam már, őszintén nagyon félek, hogy az. Viszont nem lehet tudni, lehet hogy csak szúnyogcsípés ezért gondoltam max télen mutatom meg ha akkor is jelentkeznek.

Köszönöm a kommented!

2016. szept. 15. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!