Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem tudom kinyitni rendesen a...

Nem tudom kinyitni rendesen a szmámat mert hamár nagyobbra nyitom akkor fáj bal oldalt az álkappcsom. Mi csináljak?

Figyelt kérdés
2016. szept. 13. 20:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy ideig ilyenem, de aztán elmúlt. Ha régóta van, akkor menj el egy orvoshoz, az sosem árt.

15/L

2016. szept. 13. 20:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Szajzar. Baratomnak is volt, es a multkor a fogorvosnal kiderult, hogy nem jol all az allkapcsa. Azt mondta a doki, hogy evvel orvoshoz kene menni, mert a fogat sem huzhatja ki, mert eltorik az allkapcsa (akkoris, ha veletlen utes eri). Ha huzni kell a fogat akkor csak Szegedre lehet menni (ca. 150 km). Szoval javaslom, hogy keress fel vele egy orvost, mert a szajzar, ha ugyis erzed, hogy elmult, akkor sem mulik el igazan, mert el van mozdulva az allkapocs, amit helyre kell tenni. Kulonben eleg neki egy kis utodes vagy nyomas es eltorik.
2016. szept. 13. 20:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezt úgy hívják hogy szájzár. Lehet, hogy gyulladásban van egy fogad és az okozza.
2016. szept. 13. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!