Hogy zajlik egy (torok) mandula műtét?
Figyelt kérdés
Mennyi ideig kell bent lenni a kórházban? Elaltatnak? Mit kell róla tudni? Előre is köszönöm! :)2016. szept. 13. 08:33
1/2 anonim válasza:
Szia, engem 3 hete műtöttek garatmandulával.
Hétfőn feküdtem be, Kedd 11 óra körül műtöttek, Péntek reggel jöhettem haza. :) Egyébként ez kórházanként változik hogy meddig kell bent lenni. Nagybátyám műtét után másnap mehetett haza.
Engem altattak, nagybátyámat is őt 2 éve műtötték. Nekem az altató orvos azt mondta, hogy már csak altatásban műtenek mandulaműtétkor, hogy ez valóban igaz-e azt nem tudom. Minden esetben én biztos, hogy altatásban kérném újra.
Annyit kell az egészről tudni hogy Hétfőn befekszel, éjféltől nem ehetsz és nem ihatsz. Kedden fél órával a műtét előtt megkapod a 'bátorító' injekciót. Betolnak a műtőbe, megműtenek, aztán felkeltenek. Remélem tudtam segíteni, ha részletesebben érdekel, nyugodtan írj rám privátban. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod, lehet, élek majd még ma ezzel a lehetőséggel, hogy írjak neked privátban. Köszönöm! :)
2016. szept. 13. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!