Nagyon megilyedtem. Nem tudok tendesen nyelni. És ha mintha alig kaptam volna levegőt. Mi lehet ez? Góc? Reflux? (Többi lennt)
Figyelt kérdés
Ez nem mindig jön elő. Talán 5 naponta egyszer. De májusban volt egy nagyobb megfázásom. Azóta nem tudok rendesen nyelni és be van dugulva az orrom. Orvosnál voltam. Nem momdott rá semmit. Gyógyszert sem irt fel. És van amikor ha sokat köhögök akkor utána fáj a torkom. De van olyan amilor csak úgy elkezd égni és marni végig a nyelőcsövem. Sőt olyan is van hogy ilyen fura kattogó hangot érzek ott amikor elfordítom a fejem. De most viszont olyan volt mintha nem kapnék levegőt és azért lenne bedugulva az orrom mert el van dugulva a légcsövem. Ja és van amikor ilyen hasonló váladékot köhögök fel mint a fika. Lehet attól hogy kiskoromba megegettem a sajátomat. Tudom hogy undoríto de kicsi voltam. Valaki tud segiteni?2016. szept. 10. 15:22
1/4 anonim válasza:
Hát nekem kiskoromban kiszedték mind a kettő mandulám és később orr sövényem lett amit azt is megműtöttek és később ki újult újból,azóta se mentem megcsináltatni és sokszor érzem a levegő nehéz vételét.De érdemes elmenni kivizsgáltatni mi az oka.
2/4 anonim válasza:
Sok a gyomorsavad. Hogyan taplalkozol? Iszol-e eleget? Sok zoldseg fogyasztasaval es elegendo folyadekkal kezelheto ez a dolog egy bizonyos szintig.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát eléggé ossze-vissza eszek. Sok kenyeret. És általába 1 litert iszok egy nap.
2016. szept. 10. 18:01
4/4 Ritarit válasza:
Nekem is pontosan ugyan ilyen problémám volt egy éve. Moziból is "fulladozva" jöttem ki. Egy büfögés segített. Sokszor voltam orvosnál (nem sokat segített) nem tudta mi a bajom. Voltam röngenen, vettek kenetet...
Vegul megkérdeztük H mivan ha gyomorsav. Felírt egy port amit szedtem minden delbe es már semmi bajom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!