Hajnal7676 kérdése:
Terhes vagyok szerintetek? Nő a hasam és a mellem is és mozgást érzek a hasamba alul.
Figyelt kérdés
Negatív terhességi teszt 1 hónappal ezelőtt,terhességi tünetek erősen,fáradtság,folyton pisilni járok,a mellem másfélszer akkora lett a bimbóm barna lett,tele van dudorokkal,fáj a fejem,ingerült vagyok,volt mensim de kevés és elkezdett nőni a hasam már nem is kicsi. uh on még nem voltam mert sajna olyan helyen lakom hogy itt nincs uh a nőgyógyász azt mondta tegnap hogy nem vagyok terhes ő kizárja de nő a hasam tényleg és mozog benne valami vagy valaki és érzem hogy terhes vagyok értitek? negatív kommenteket nem kérek,nem vagyok idióta sem tudatlan,szültem már 5 gyereket.valakinek ötlet?2016. szept. 9. 15:35
1/9 anonim válasza:
Na, jön a hatodik pulya a tanyára romáékhoz....
2/9 Snorri válasza:
Vegyél egy tesztet most, csináld meg. Bármi az eredmény, orvos. Keress olyan nőgyógyászt, aki felszerelt. Legközelebbi kórházban esetleg?
4/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Roma kedves válaszadó. Nem azért szültem 5 gyereket mert uncsi volt a műsor a tv ben. hanem mert családot szerettem volna egy szeretet közösséget. a többieknek köszönöm a válaszokat
2016. szept. 9. 18:51
5/9 anonim válasza:
Viszont mivel ezek szerint benne van a pakliban, hogy jön a 6., nem nagyon beszélhetünk ugye megfontolt családtervezésről, csak olyan mindegy-mindegy alapon történnek a dolgok.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem nem így van de az alapkérdés nem ez.
2016. szept. 9. 20:18
7/9 Snorri válasza:
Kedves 5-ös arra nem gondoltál, hogy szeretnének 6. Gyerkőcöt? Nagyon érdekes világban élnek egyesek, eszetekbe se jut, hogy valaki tudatosan vállalja? Vagy örül neki? Nem csak mélyszegénységben élőkmek lehet so gyereke.
8/9 anonim válasza:
Ha tényleg tervezett gyerek lett volna a kérdező nem lenne ennyire meglepve. Inkább csak besikeredett.
9/9 Snorri válasza:
Te hol olvastad, hogy meg van lepve? Nyilván le van döbbenve, és értetlenül áll az egész előtt, talán meg is van ijedve, hiszen úgy érzi várandós, tünetei vannak, de a doki, meg az egy hónappal ezelőtti teszt nem ezt mutatja. Ettől még lehet tervezett baba. Én amúgy nem zárnám ki a terhességet, teszt tévedhet, doki ultrahang nélkül szintén, akad köztük pár, aki nem tudom hogyan szerezte a diplomáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!