Órák óta iszonyatosan szúr a bal oldalam, mit csináljak?
14 éves vagyok, 2 és fél órája, hogy hazaértem, s ezután pár perccel szörnyen elkezdett szúrni a bal oldalam (lent az alhasamnál). Befeküdtem az ágyba gyorsan, úgy éreztem nem tudom magam tartani, feküdtem jópár percig de nem múlt el. Nagy nehezen felálltam, átbicegtem anyuhoz a másik szobába, mondta hogy egyek pár falatot. Ettem egy keveset, meg azóta folyamatosan iszom vizet, de nem múlik a fájdalom. Reggel volt székletem, illetve kb 1 órája is, nem hiszem, hogy ilyen próbléma lenne. Anyu már be akart vinni az ügyeletre, de mondtam, hogy várjunk még kicsit. Szerintetek mi legyen?
14/L
Anyukád helyesen gondolkodott akkor, amikor az ügyeletre akart vinni. Az már nem volt helyes, hogy ezt azonnal nem tette meg.
A saját érdekedben induljatok el most. Megvizsgálnak és azonnal elmondják a teendőket. Mit veszíthetsz? Akkor viszont, ha tényleg baj van, akkor nagyon-nagyon sokat veszíthetsz.
A szintfelmérő holnap lesz. Te meg most vagy beteg.
Ha tényleg baj van, akkor lehet, azt a szintfelmérőt nem is fogod megírni, sem pótolni, ha nem mész időben dokihoz.
Ha meg mielőbb elkezdik a szükséges terápiát, akkor van esélyed a szintfelmérő megírására.
Ha nagy a baj és a kórházban tartanak, akkor nem fontosabb az egészséged, egy később is pótolható szintfelmérőnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!