Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem vagyok jobban?

Miért nem vagyok jobban?

Figyelt kérdés
Kb 14 órája szívtam el egy fel füves cigit és nagyon beparáztam, azóta szarul vagyok, szedelgek teljesen nem tudok koncentrálni aludni sem tudtam semmi. Mennyi idő alatt leszek jobban? Mit tudnék csinalni a gyorsabb jobban lét érdekében? Sokkal jobb mint este volt de meg mindig nagyon rossz.

2016. szept. 1. 09:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Remélem tanultál az esetből és soha többé nem fogsz ilyet tenni. Minden szervezet másképp reagál, így nem lehet megmondani meddig fog tartani ez az állapot. Talán az jó jel, hogy mára kévésé vagy rosszabbul mint tegnap. Viszont arra számíts, hogy 1-3 hónapig kimutatható a szervezetedbe így ne kerülj nagy zűrbe, ha van jogsid a vezetéssel is óvatosan!
2016. szept. 1. 09:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem, soha többet nem fogok ilyet csinalni, nagyon szégyellem is magam az egész miatt
2016. szept. 1. 09:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Első es utolsó alkalom volt!
2016. szept. 1. 09:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Próbálj meg pihenni, sok folyadékot fogyassz,,,más ötletem nincs..... és nagyon vigyázz, hogy ne kerülj zűrbe mert a drogteszt sokáig kimutatja, hogy a szervezetedben van az anyag.
2016. szept. 1. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!