Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valami tipp korán kelésre?

Valami tipp korán kelésre?

Figyelt kérdés

Hajnal 4-kor kell kelnem az új munkahelyemen. Én nem vagyok hozzászokva a korán keléshez, tudnátok valami tippet adni, hogy alkalmazkodjak hozzá?

Ha délután is alszok, azzal segítek vagy rontok?

2016. aug. 31. 14:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Délutáni alvással szerintem rontasz, mivel akkor este nem leszel álmos és nem fogsz tudni időben lefeküdni. Legalábbis nálam így van.

Szerintem az a megoldás, hogy korán lefekszel. Pl. ha eddig 7-kor keltél és 11-kor feküdtél le, akkor ezentúl a 4 órai keléshez feküdj le 9-kor. Szerintem leszel olyan álmos, hogy el tudj aludni már 9-kor és majd hozzá is szoksz.

2016. aug. 31. 14:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Én korai kelésnél azt csináltam, hogy beállítottam az órát ébresztés előtt 1 órával is, hogy csörögjön. Ilyenkor félig felébredek és megnyugszok, hogy egy órát alhatok még. Lehet, hogy ez furán hangzik, de rajtam ez rengeteget segített.
2016. aug. 31. 14:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2016. aug. 31. 14:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Sehogy se lehet megszokni. Felnőtt ember nem fog tudni lefeküdni este 8-kor, a napi 5-6 óra alvásoktól meg már a hét 2. napjától minden délután olyan leszel, mint a mosott rongy. A 6 órás (sőt a fél 9 előtti) melókezdést szimplán be kéne tiltani)
2016. aug. 31. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!