Mandulakő orvosi eltávolitása?
Ha felkeresek egy orvost,hogy távolitsa el a mandulaköveket, milyen eljárással teszi ezt meg?Illetve van e erre megoldás?
Fellnőttkori fogszabályzóm van,nincs rossz fogam,minden étkezés után fogat mosok, minimum napi háromszor és a nyelvem is lemosom,napi kétszer használok szájvizet,és legalább naponta egyszer fogselymet,de 1-2 óra múlva újra érzem azt a szagot mint amikor egy mandulakövet szétnyomok,csak nem olyan erősen!
Hiába piszkálgatom szivószállal a mandulakövet nem tudom az összeset eltávolitani,és mintha pár nap múlva mindig előjönne!
Öblögettem és gargalizáltam szájvizzel(listerin),holnap tudok feltenni képet!
29/F
Most tudtam feltenni képet,ha egyáltalán képnek nevezhető!
Megnéztem a képet,egészségesnek látszik a torkod,nem látok mandulakövet,de a manduláid se nagyon látszanak.Szélesre kell nyitni a torkod,mint ásításnál és bevilágítani vagy vakuzni.A Listerine-t én is használom öblögetésre,de még csak rövid ideje.A mandulakő ártalmatlan,nem betegség,csak undorító és rossz leheletet okozhat,ezért jobb eltávolítani.A páromnak és nekem is szokott lenni,mi időnként,ha szükség van rá eltávolítjuk egymásnak.Sajnos mindkettőnknek,elég gyakran van baj a torkunkkal.Mutatok én is képeket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!