Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitol lehetnek ezek a fájdalma...

Mitol lehetnek ezek a fájdalmak? Osszefughetnek?

Figyelt kérdés
Egy hete folyasom van, hol téstapolo szeru, hol vizesebb. Csütörtök ota, a hátamon a bordaim kozott/alatt erős fájdalmaim vannak, előre erzem mikor fog fajni, és akkor nagyon belenyilal. Mikor pisilek utana az alhasam tájékán nyomas szerut érzek. Ezek a panaszok osszefughetnek? Lehet, hogy komoly a "betegségem"? Nem szeretek orvoshoz járni azért kerdezgetek itt.

2016. aug. 27. 19:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Képzeld,én se szeretek,mégis van,amikor csak orvos tud segíteni.
2016. aug. 27. 20:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a választ. De alapból milyen orvoshoz menjek? Nekem az esetek 99%-aba nem mondanak semmi értelmeset.
2016. aug. 27. 20:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Nogyogyaszhoz.

Hany eves vagy?

Menstrualsz mar?

Nekem akkor volt ez mielott eloszor megjott (en egy evig szenvedtem vele mire megjott, neked remelem nagyobb szerencsed lesz)

Orvosnal is voltam vele anno, nem is egyszer (hasi uh, gasztroenteorologia meg minden szinte, ami letezik), mindig azt mondtak, hogy latjak mar a peteerest, amiatt van

2016. aug. 27. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!