Kukacot találtam a barackban. Lehetek férges tőle?
Nem lesz semmi bajod tőle.
Amúgy én is ettem valamelyik nap őszibarackot, a külseje 100% jó volt, semmi hiba nem volt rajta, de a magnál kukac volt.. hogy a fa.szba lehetséges ez :D
1: nálam is pontosan ugyanez történt.
2: nem hagytam ki, de az egészséggel kapcsolatos kérdésekkel mindig paranoiás vagyok és megnyugtat a külső megerősítés.
Na figyelj, a cseresznyében, barackban lévő kukac, az légynek, vagy valami más teljes átalakulással fejlődőnek a lárvája. (Biológia óra!) Úgy, hogy a légy belepetézik. De nem fognak kis legyek fejlődni belőle a beleidben! A bélférgességet egy (férges) kutyától, vagy ha wc után nem mosol rendesen kezet (Bár ez inkább a régi pottyantós wc-knél volt jellemző) kapod el.
Különben meg ha elkapod, a háziorvos ad rá neked gyógyszer, és kész.
Én sokkal rosszabbul jártam.
Én egy fél kukacot találtam...
Valószínűleg egy 2.-3. generációs barackmoly lárva, amivel találkoztál.
Én ezért eszek minden gyümölcsöt úgy, hogy előbb kettévágom és meggyőződök róla, hogy egészséges.
Ahogy elhangzott, a bélféreg egészen más, és különben sem összerágva kapod el :), hanem pete formájában, ami észrevehetetlenül kicsi, és ürüléken át terjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!